Громадська приймальня Романа Іванісова продовжує працювати у Рівному

12.04.2023 16:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Про це народний депутат ВРУ від Рівненщини Роман Іванісов повідомив читачам своєї FB-сторінки та прозвітував про роботу своєї команди:
 
"Командою продовжуємо підтримувати зв’язок з жителями Рівненщини через мою громадську приймальню в м. Рівному. До нас звертається велика кількість людей. Дехто потребує консультації, як звернутися до того чи іншого державного органу, декому необхідно отримати роз’яснення, в чиїх повноваженнях вирішення їхньої проблеми, в когось є життєво необхідні потреби, і люди у відчаї звертаються до нас. Бувають ситуації, коли не в наших силах допомогти. Але ми завжди всіх чуємо, всім намагаємося зарадити та підказати. Пробуємо об’єднувати зусилля з головами громад та представниками громадських об’єднань.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
Наприклад, днями до моєї громадської приймальні звернувся голова Рівненського обласного об‘єднання Всеукраїнської організації інвалідів Віктор Ольховик. Під його опікою перебуває творчий колектив «Намисто», який складають 21 молодих дівчат і хлопців з особливими потребами. Незважаючи на діагноз, діти ведуть активний спосіб життя: беруть участь у спортивних змаганнях, виступають на сцені, подорожують з гастролями. Але з початком повномасштабної агресії активностей набагато поменшало, погіршилось і забезпечення цих молодих людей, про що розповів пан Ольховик, і попросив допомогти їм продуктами і засобами гігієни. Разом з головою Корнинської громади Романом Горбатюком-Василейко і нашими друзями з Польщі Paweł Olejniczak вуйтом Gminy Gomunice, і Німеччини з Hans-Peter U Christel Weissenfels, зібрали для кожного з дітей продуктові набори.
 
null
Фото з мережі Інтернет
 
Також продовжуємо опікуватися дітками з інвалідністю (хворобою Дауна), які проживають на території мого виборчого округу. Допомагаємо з засобами гігієни, лікуванням. А завдяки постійній комунікації з головами громад, вдається швидко вирішити і соціально-побутові проблеми виборців. Хоча, звісно, тут питання, а чим займаються депутати на місцях? Бо такі моменти повинні перебувати саме на їхньому контролі. Але, звісно, все, що у наших силах і в наших повноваженнях, робимо для людей, радимо, допомагаємо."
 
Нагадуємо, громадська приймальня команди Романа Іванісова працює по будніх днях за адресою: м.Рівне, вул.П.Могили, 22-б. Тел: +380 (98) 984 40 34
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews