Колектив Хмельницької АЕС продовжує надавати адресну допомогу українським захисникам

13.04.2023 09:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Під час чергового відкритого засідання ради по співпраці з волонтерами, яке днями відбулося на Хмельницькій АЕС, звітували про виконані заходи та отримані нові звернення від військових, які потребують підтримки. 

За допомогою ради по співпраці з волонтерами та завдяки злагодженій роботі громадської організації «Енергія наших сердець», яку створили працівники енергопідприємства, за кошти працівників ХАЕС було придбано квадрокоптери, планшети, ноутбуки, тепловізори, біноклі та інше обладнання, потреба в якому виникає у військових (на фото).

null

Загалом, у березні ц.р., за запитами підрозділів Сил Оборони України, волонтери закупили на кошти працівників ХАЕС необхідного обладнання, запасних частин та матеріалів на понад 3,8 млн. грн.

Атомники також допомогли родинам переселенців, які знайшли прихисток у Нетішині. Для них працівники ХАЕС днями роздали 350 продуктових наборів.

Як повідомив голова ради по співпраці з волонтерами Сергій Сахнюк, жоден лист від військових, який надходить на Хмельницьку АЕС, не залишається поза увагою. Рада по співпраці з волонтерами уточнює потреби військових частин та співпрацює з волонтерами громадської організації, щоб закупівля необхідного обладнання відбувалася відповідно до чинного законодавства та якнайшвидше.

Загалом від лютого 2022 року і до квітня ц.р. працівники ВП ХАЕС спрямували на підтримку Сил Оборони України майже 153 мільйони гривень власних коштів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews