Команда Романа Іванісова та представники Конгресу азербайджанців України напередодні Великодня відвідала людей похилого віку

15.04.2023 14:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Традиційно напередодні великих свят команда народного депутата Верховної Ради України від Рівненщини Романа Іванісова провідує стареньких пенсіонерів, ветаранів. Цього року команда Романа Іванісова привітала самотніх людей похилого віку разом із представниками Конгресу азербайджанців України у Рівненській області.
 
null
Про це Роман Іванісов написав у своїй сторінці у FB:
"Друзі, наближається велике свято Христового Воскресіння. Цьогоріч завдяки нашій співпраці з представниками Конгресу азербайджанців України у Рівненській області, зокрема, Айюбом Хабіб огли Самадовим, маємо змогу наповнити великодні кошики наших стареньких ветеранів свіжими овочами та фруктами в додаток до традиційних продуктів харчування.
 
null
Моя команда напередодні свята Великодня, а також пам’ятних дат, об‘їхала всіх наших поважних ветеранів, самотніх стареньких та розвезла продуктові набори.
 
null
Піклуємось про вас і завжди пам‘ятатимемо ваші подвиги.
Світлого Великодня!

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews