У Дубенському замку з'явилася розважальна дитяча кімната (ФОТО)

21.04.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Ігрову кімнату для дітей відкрили в приміщенні Дубенського замку. Її мета – подолати психологічні наслідки війни в ігровій формі. Усе дитяче дозвілля та майстер-класи для дубенчан та внутрішніх переселенців там проводитимуть безоплатно.

Дитячий розважальний центр «Спільно. ЮНІСЕФ» - розгалужена система подібних дитячих кімнат в Україні. Її вдалося відкрити завдяки співпраці Рівненської ОВА та міжнародної організації ЮНІСЕФ. 

«Такі локації створюють в усіх містах, де є велика кількість внутрішніх переселенців. Це вже друга локація в Рівненській області. Перша, що знаходиться у місті Рівному, працює ще з початку року. Тут діти матимуть змогу погратися у колі однолітків, а їхні батьки зможуть отримати корисну інформацію. Дякуємо за посмішки на обличчях наших дітей», - резюмувала начальниця управління культури і туризму Рівненської ОДА Любов Романюк.

Як зауважив провідний координатор ЮНІСЕФ з надзвичайних питань Мустафа Бен Мессауд, що організація переживає за майбутнє покоління України. Нінке Воппен, голова регіонального офісу ЮНІСЕФ у Львові додала, що основний акцент - увага на світовій підтримці українських дітей.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews