«Рух заради здоров'я»: як у Рівному пройшов фестиваль з нагоди Всесвітнього дня здоров'я

21.04.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
У Рівненській громаді громаді підвели підсумки фестивалю ранкової зарядки «Рух заради здоров'я» з нагоди Всесвітнього дня здоров'я в м. Рівне, що тривав з 4 квітня по 13 квітня 2023 року.
 
Фестиваль відбувся в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, клубах та активних колективах на спортивних майданчиках, парках та скверах, а також в інших місцях для занять фізичною культурою та масовим спортом за підтримки Управління освіти та Управління у справах молоді та спорту виконавчого комітету Рівненської міської ради.
 
Організатором конкурсу став Комунальний заклад «Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської міської ради. Цьогоріч на фестивалі взяло участь близько 8-ми тисяч учасників, які виконували ранкову зарядку зі спортивним інвентарем та без нього з можливим використанням спортивної символіки, такої як емблеми, плакати та інше.
 
Наші переможці:
Заклади дошкільної освіти:
І місце – ЗДО № 40 – (директор – Олена Прокопчук);
ІІ місце – ЗДО № 45 – (директор – Ірина Трало);
ІІІ місце – ЗДО № 44 – (директор – Катерина Пригода).
 
Заклади загальної середньої освіти:
І місце – Рівненський ліцей № 14 (директор – Юрій Демчук
ІІ місце – Рівненський ліцей № 22 - (директор – Сергій Шама);
ІІІ місце – Рівненська гімназія № 16 - (директор – Олексій Шелепенко).
 
Клуби та активні колективи
І місце – Рівненський державний гуманітарний університет;
ІІ місце – спортклуб "Фітнес Порт" (аквааеробіка з Наталкою);
ІІІ місце – клуб «Мрія».
 
До участі у фестивалі також долучилися вихованці Рівненського навчально-реабілітаційного центру Особлива дитина та ЗДО Центр Пагінець.
 
Переможці та призери отримають заслужені нагороди - дипломи та кубки від КЗ РМЦФЗН «Спорт для всіх» за їхні вражаючі та високоякісні виступи під час проведення фестивалю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews