Чергова допомога військовим від працівників Хмельницької АЕС

24.04.2023 10:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На Хмельницькій АЕС представники колективу атомників та профспілкової організації ДП «НАЕК «Енергоатом» передали для військових автомобілі, запасні частини та обладнання. Авто та обладнання були придбані за кошти працівників ХАЕС та ППО ДП «НАЕК «Енергоатом» відповідно до запитів військових частин.

null

Чергове відкрите засідання робочої групи, яка взаємодіє з громадськими організація та волонтерами, відбулося днями за участі голови ППО ДП «НАЕК «Енергоатом» Олексія Лича та директора із супроводження закупівель Олега Косенка. Голова робочої групи Сергій Сахнюк розповів про роботу групи та співпрацю з волонтерами, які надали присутнім фінансовий звіт про свою діяльність за останній період. Під час засідання було розглянуто 15 нових листів-звернень від військових частин.

null

Після завершення засідання відбулася передача вже придбаного обладнання для представників військових частин. За кошти працівників Хмельницької АЕС та профспілкової організації Енергоатома волонтери придбали та передали два автомобілі, мережеве обладнання Starlink, квадрокоптери та запасні частини. Збір коштів на допомогу ЗСУ триває!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews