Лідер «Батьківщини» Рівненщини Сергій Євтушок відвідав Донеччину

24.04.2023 11:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Лідер "Батьківщини" Рівненщини Сергій Євтушок відвідав захисників на Донеччині. Разом з начальником Сарненської районної військової адміністрації Олександром Коханом та Сарненським міським головою, батьківщинівцем Русланом Серпеніновим привіз бійцям Сарненського 60-го батальйону «Поліські вовки» 104-ої бригади антидронові рушниці,  тепловізійні приціли, акумулятори, павербанки, генератори, рації, інвертори, медикаменти тощо.

null

«З початку війни перелік допомоги, переданої на фронт складно підрахувати - намагалися відгукуватися на всі прохання», - розповів Сергій Євтушок, - «Адже, аби здолати ворога й наблизити таку жадану перемогу, потрібно активно й постійно допомагати нашим Збройним Силам».

Батьківщинівці побували в зоні бойових дій за кілька кілометрів до Бахмута, щоб підтримати бійців, які міцно тримають лінію фронту.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews