На Хмельницькій АЕС підбито підсумки конкурсу дитячої творчості з охорони праці

27.04.2023 07:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Творчий конкурс серед школярів організували на Хмельницькій АЕС. «Безпечне та здорове робоче середовище – основний принцип і основне право у світі праці» - так конкретизували тему конкурсу для учасників. У своїх малюнках діти відобразили те, як вони розуміють поняття «охорона праці».

Конкурс малюнку – один із заходів, реалізованих на ХАЕС з нагоди Всесвітнього дня охорони праці. Разом із батьками, школярі формують розуміння цього комплексного поняття, щоб надалі дотримуватися норм та правил у побуті, школі, а надалі – у роботі. Адже кожне правило – це основа для збереження життя та здоров’я громадян.

Відкрите для широкого загалу голосування тривало впродовж декількох днів на телеграм-каналі Хмельницької АЕС. Члени конкурсної комісії визначили переможців серед чотирьох лідерів:

Найкращою визнано роботу Катерини Матвійчук, друге місце розділили Маргаріта Сімонова та Катерина Дем’янюк. Маргарита Берянич посіла третє місце.

null

Усі роботи організатори конкурсу направлять для участі у Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка, який проводить журнал «Охорона праці». Заохочувальні подарунки за активну участь отримали всі учасники конкурсу малюнків, адже в процесі створення робіт кожен дізнався більше про охорону праці та як важливо дотримуватися відповідних норм та правил.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews