Рівненська мобільна бригада Центру соціально-психологічної допомоги отримала автомобіль

28.04.2023 11:12   Джерело: RvNews
Автор : Олекса Мирожит

Для допомоги постраждалим від гендерно зумовленого насильства по всій країні UNFPA отримав 60 автомобілів від USAID’s Bureau for Humanitarian Assistance. Одна з цих автівок передана у користування мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства, яка працює на базі КЗ «Денний центр соціально-психологічної допомоги».

- Наявність авто допоможе ще ефективніше та оперативніше підтримувати постраждалих від гендерно зумовленого насильства, у тому числі домашнього, а за потреби  - направляти їх до інших спеціалізованих служб, до кризової кімнати та шелтеру, - відзначила директорка Денного центру соціально-психологічної допомоги Олена Бобровська.

Нагадаємо, команда мобільної бригади соціально-психологічної допомоги постраждалим від насильства консультує за місцем проживання чи перебування постраждалої особи.

За словами Олени Бобровської, на практиці це були місця проживання місцевих громадян та ВПО, лікарня, фахівці здійснювали конституції за місцем роботи, у центрі міста, в парку, за містом.

Фахівці центру інформують постраждалих про наявні медичні, юридичні послуги, допомагають з поселенням у безпечне місце.

Для того, щоб викликати команду Денного центру соціально-психологічної допомоги за місцем проживання або перебування постраждалої особи чи отримати консультацію та інформаційну підтримку, варто зателефонувати за номером +38 095 033 20 09.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews