Профорієнтаційні екскурсії для старшокласників міста-супутника Хмельницької АЕС

05.05.2023 12:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

популярне


На Хмельницькій АЕС завершився цикл профорієнтаційних екскурсій для старшокласників міста атомників. З січня по квітень в інформаційному центрі ХАЕС побувало 350 учнів нетішинських ліцеїв.

Працівники відділу роботи з громадськістю і ЗМІ розповідають відвідувачам про виробництво електроенергії й атомну енергетику, демонструючи макети енергоблоків, промислового майданчика та основного обладнання ХАЕС.

Цьогорічна програма візитів відрізнялася від попередніх, довелося врахувати особливості воєнного часу. В ході екскурсій діти побували біля пам’ятного знака початку будівництва нових енергоблоків, помилувалися краєвидом, що відкривається з оглядового майданчика технологічної водойми ХАЕС.

null

В інформаційному центрі Хмельницької АЕС повідомили, що з наступного навчального року планують проведення профорієнтаційних екскурсій для старшокласників території спостереження. Крім того, школярів запрошують взяти участь у новому освітньому проєкті «KhNPP Atomic School», де атомники разом зі школярами досліджуватимуть різні аспекти діяльності підприємства.

Проєкт включатиме різноманітні форми роботи: бізнес-ігри, презентації, візити на об’єкти АЕС, а також одноденне стажування на робочому місці працівників Хмельницької АЕС.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews