У Рівненській бібліотеці для молоді говорили про свободу слова з Наталею Демедюк

05.05.2023 21:08   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
З нагоди Всесвітнього дня свободи преси у Рівненській обласній бібліотеці для молоді відбулася відверта розмова з Наталією Демедюк про інформаційні війни та свободу слова.

Наталія Демедюк – письменниця, художниця, громадська діячка, медіа-менеджерка, журналістка, телерадіоведуча, авторка проєктів, генеральна директорка Медіа-центру «Третя столиця», викладачка кафедри журналістики та українознавства НУВГП. Мисткиня є лавреаткою літературної премії М. Дубова та В. Поліщука, міжнародної премії «Калинові мости» у галузі телерадіожурналістики та ін. Разом з медійницею обговорили свободу слова в умовах інформаційної війти та збройного конфлікту, а також основні вимоги щодо інформаційної безпеки.

 
null
Фото: Олександр Харват

 
null
 

Захід «Зворотнє інтерв’ю з рівненською медійницею Наталією Демедюк» відвідали студенти навчального курсу неформальної освіти «Юридична журналістика Інституту права НУВГП та студенти ВСП «Рівненський технічний фаховий коледж НУВГП». Також до дискусії долучився відомий рівненський фотограф Олександр Харват.

null
Фото: https://ulibrv.com.ua/
 
Присутня молодь продемонструвала зацікавленість у вирішенні проблеми щодо інформаційного потоку, в якому часто зустрічається дезінформація населення.
 
null
 
«В нашій країні триває не просто повномасштабна війна, а й інформаційна війна, причому триває вона вже дуже довго», - на початку розмови сказала письмениця, журналістка Наталія Демедюк.
Говорили про те, як важливо не мовчати перед світом щодо злочинів, які чинять окупанти в Україні, яких правил слід дотримуватися у військовий час, як відстоювати свою думку та чому важливе самовдосконалення, навіть, у такий складний час.
 
null
Фото: Олександр Харват
 
Закликаємо і вас перевіряти інформацію перед поширенням її у соціальних мережах та ЗМІ.
 
null
 
 
null
 
 
 
null
 Фото: https://ulibrv.com.ua/
 
Автори: Кондратюк Юлія, Волкова Алевтина, Костючик Анжеліна, Ковальська Діана
 
 
 
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews