Культура безпеки - на плакатах працівників Хмельницької АЕС

11.05.2023 14:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

11 травня на Хмельницькій АЕС оголосили результати конкурсу плакатів з культури безпеки та відзначили його учасників. Конкурс плакатів з культури безпеки – традиційний захід, який проводиться відповідно до Програми конкретних дій, спрямованих на становлення та розвиток культури безпеки у ВП ХАЕС.

Своє бачення цього комплексного поняття працівники ХАЕС втілюють у роботах, які оцінює конкурсна комісія у складі керівників підприємства. Серед основних критеріїв оцінювання - відповідність цілям і завданням конкурсу, композиційне рішення, оригінальність, рівень художнього виконання, актуальність та інформативність.

Цьогоріч перше місце посіла творча група транспортного цеху, яка відобразила принцип STAR (Stop, Think, Act, Review) – зупинись, подумай, виконуй, перевір.

Друге місце - у працівниці гідротехнічного цеху Марії Мізгірьової. До трійки призерів увійшла також робота представниці цеху радіаційної безпеки Катерини Круглової.

Активну участь у конкурсі взяли працівники цеху дезактивації й поводження з радіоактивними відходами, які надали на конкурс найбільшу кількість робіт, а також колективи цехів радіаційної безпеки та транспортного.

Усі плакати об’єднує прагнення до покращення рівня культури безпеки, бо лише за умови високого рівня культури безпеки можлива ефективна робота енергопідприємства.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews