Рівне танцювальне: запрошує «Vega-Dance»

17.05.2023 19:39   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Спортивно-бальні танці - це один з найелегантніших та найпопулярніших видів танцю. Це мистецтво поєднує в собі красу, грацію, вишуканість та вправність. Танцюристи, що займаються спортивно-бальними танцями, виконують програми, що складаються з різних танців, таких як вальс, танго, фокстрот, ча-ча-ча, румба та інші.

null
Фото: Єлизавета Мельничук

Ці танці були винайдені в XIX столітті в Англії, але зараз вони популярні по всьому світу. 

Рівняни також захоплюються цим видом спорту, а саме клуб спортивно-бального танцю Vega-Dance. Щодня вони здобувають нові знання та покращують свої танцювальні навички в стінах залу НВК 12, СПШ 15 та Ліцею #7 м. Рівного. 

Танцюють всі: і дорослі і малі. Спортивно-бальні танці - це не тільки розвага, а й спорт, оскільки вони вимагають великої фізичної підготовки та зосередженості.

null
Фото: Єлизавета Мельничук

 

null
Фото: Єлизавета Мельничук

На сьогоднішній день наші юні танцівники готуються до останніх змагань в цьому танцювальному сезоні та мріють здобути омріяні нагороди. 

Учасники змагань зі спортивно-бальних танців розділяються на категорії за рівнем підготовки та віковими групами. Конкурси проводяться на різних рівнях - від регіональних до міжнародних, і танцюристи борються за звання чемпіонів світу.

 
null
Фото: Єлизавета Мельничук

 

null
Фото: Єлизавета Мельничук

Приєднуйтесь та творіть красу разом з клубом спортивно-бального танцю Vega-Dance. 

null
Фото: Єлизавета Мельничук

Автор: Єлизавета Мельничук,

студентка НУВГП, 4 курс, ЖУР-41

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews