Сільгосп продукція Рівненщини майже вийшла на рівень 2021 року, - Віталій Коваль

18.05.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

В області валова продукція сільського господарства вийшла практично на рівень 2021 року. І лише через несприятливі погодні умови становила 99%. Зросло виробництво яєць та молока, збільшилось поголів’я свиней. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Вперше за останні роки вдалося наростити і поголів’я великої рогатої худоби. Аграрії області зібрали понад 1,4 млн тонн зернових за минулий рік. А це, за останні 5 років, на рівні середнього показника», - сказав очільник області.

Відтак, лише за січень-березень виробництво валової продукції сільського господарства по всіх категоріях господарств зросло на 3%, у тому числі по сільськогосподарським підприємствам – на 9,3%.

Також Віталій Коваль зауважив, що Рівненщина – один із небагатьох регіонів України, в якому забезпечено зростання обсягів експорту товарів на 5,7% за минулий рік. Зустрічі Рівненської ОВА з бізнесом дають свої результати.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews