Вараська підприємиця виготовлятиме пастилу, фріпси та м’ясні чіпси завдяки гранту

19.05.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Підприємиця із Вараша Юлія Пашко взяла участь у грантовій програмі єРобота та отримала кошти на розвиток власної справи у виробництві пастили, фріпсів, м’ясних чіпсів.

Історія Юлії розпочалась три роки тому. Відколи жінка перебувала у декретній відпустці. Саме тоді, вперше спробувала зробити корисні та натуральні солодощі для своїх дітей. Згодом вже продавала його друзям та знайомим у соцмережах.

Для розширення власної справи підприємиця вирішила скористатися урядовою програмою єРобота. Вона склала бізнес-план та згодом отримала позитивне рішення на одержання мікрогранту. Грантові кошти Юлія використає на закупівлю дегидратора (сушарки), додаткової техніки та меблі для облаштування приміщення.

- Кошти уже на моєму рахунку в банку. Розпочала закупівлю техніки. Наразі в приміщенні, котре винайматиму, завершуються ремонтні роботи. Сподіваюсь, що уже найближчим часом у Вараші запрацює мій виробничий цех та пункт видачі пастили, − розповідає підприємиця.

Відео: Вараська міська рада

Зауважимо, що уже дев’ятнадцять підприємців Вараської громади скористалися програмою підтримки бізнесу єРобота. Загальна сума виданих мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу складає 4 млн 635 тис. грн.

Пресслужба Вараської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews