Обстеження для працівників ХАЕС провели кардіологи Інституту серця

19.05.2023 18:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

19 травня на Хмельницькій АЕС працювали лікарі Інституту серця, обстежуючи працівників щодо серцево-судинних захворювань. Обстеження здійснювали п'ять фахівців, серед яких кардіолог, кардіохірург, аритмолог, невропатолог і лікар УЗД. Така ініціатива Інституту серця МОЗ проводиться на кожній АЕС України.

Загалом лікарі Інституту серця оглянули понад 60 працівників станції. Список працівників сформували спеціалісти відділу охорони здоров’я атомної станції за результатами медоглядів та рекомендацій. Заключення від лікарів Інституту серця отримає кожен обстежений працівник.

Такі профілактичні огляди спрямовані на встановлення остаточних діагнозів, скерування до спеціальних лікувальних закладів на дообстеження, оперативне лікування тощо. Атомники вдячні за ініціативу Інституту серця, яка допомагає зберегти здоров'я та тривалість життя.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews