«Шляхами наших перемог»: в Острозі провели театралізовану екскурсію (ФОТО)

22.05.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

18 травня в Острозькому замку відбулася театралізована екскурсія «Шляхами наших перемог», яка стала справжньою подією для усіх прихильників історії.

У рамках світової акції «Ніч у музеї», Острозький замок відкрив свої двері для усіх охочих дізнатися більше про важливі історичні події, пов'язані з Острогом та Рівненщиною. Екскурсія «Шляхами наших перемог» привабила численних гостей, які прагнули зануритися у глибини минулого та відчути дух героїчних перемог.

Під проводом досвідчених екскурсоводів, учасники подорожі мали нагоду оглянути унікальні експонати та артефакти, пов'язані з історичними подіями. Кожен експонат викликав хвилювання та захоплення серед учасників екскурсії, нагадуючи про героїчні вчинки наших предків.

Острозький замок був наповнений духом гордості та патріотизму. Усі присутні відчували значення перемоги та її вплив на сучасність. Екскурсоводи не тільки розповідали про історичні події, але й вдало передавали важливість миру та віри в перемогу.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews