Польські партнери готові збудувати на Рівненщині декілька будиночків сімейного типу

22.05.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Рівненщина продовжує співпрацю із Республікою Польща. Минулого тижня перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін зустрівся із директором українського відділення Фундації допомоги дітям Happy Kids Криштофом Мареком.

Нагадаємо, від початку війни саме фонд Happy Kids допоміг евакуював до Польщі понад 30 дітей-сиріт з Рівненщини. Нині діти вже вдома.

Як розповів Криштоф Марек, Фонд і далі планує підтримувати українців. Передусім їхня допомога направлена на підтримку дітей пільгових категорій. Організація готова збудувати в Україні декілька будинків сімейного типу. Серед областей вибрали і Рівненщину. Фундація забезпечить будівництво приміщень, а підрядників шукатимуть серед місцевих компаній.

«Пропозиція від Фонду для нас дуже актуальна. Ми готові до співпраці, тому чекаємо від вас технічне завдання та детальні пропозиції. Далі вже ми будемо визначатися із територією, адже важливо, щоб будинки ДБСТ були розташовані у зручній інфраструктурі», - зазначив Сергій Подолін.

Він додав, що сьогодні країни-партнери починають проєкти відбудови по всій Україні. На Рівненщині також є домовленість щодо розбудови госпіталю для ветеранів.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews