У Рівному відбувся проєкт-концерт «Мій тато - Герой!»: як це було (ФОТО)

22.05.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Дев'ять дивовижних дітей - неймовірно талановитих та неповторних - стали учасниками соціального проєкту-концерту під назвою Мій тато - Герой! від Міського Будинку Культури.

Уляна Мазур, Станіслав Шевчик, Злата Сілюк, Софія Бахтіна, Северин Козлишин, Катерина Тишкова, Ангеліна Оксенюк, Анжеліка Приступа та Злата Білевич. Кожен з них уже вчиться жити без татової підтримки та поради. Адже їх батьки віддали життя у боротьбі за незалежність України.

На зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: 4 людини, люди танцюють та текстНа зображенні може бути: 2 людиниНа зображенні може бути: 6 людей, дитина та текстНа зображенні може бути: 2 людини та текстНа зображенні може бути: 9 людей та люди танцюютьНа зображенні може бути: 4 людиниНа зображенні може бути: 7 людей та люди танцюють

Учора зі сцени прозвучали дев’ять історій-спогадів, дев’ять творчих номерів, абсолютно різних за жанрами, наших талановитих дітей. Хтось із них стояв на сцені МБК вперше, а хтось постійно займається у колективах закладу.

Кожному виступу передувало відео-інтерв'ю з кожним учасником проекту. Діти щиро розповідали про своїх татусів-Героїв.

Пресслужба Управління Культури і туризму Рівненської міської ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews