На ХАЕС ознайомилися зі зразками засобів індивідуального захисту та спецодягу

23.05.2023 12:58   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Представники підрозділів ХАЕС ознайомилися зі зразками засобів індивідуального захисту та спецодягу. Подібні демонстрації ЗІЗ проводяться з метою підвищення безпеки на виробництві не вперше. Офіційні постачальники зразків продукції показують найсучасніші розробки, проводять навчання та вказують на особливості використання тих чи інших засобів на виробництві.

null
Для працівників ХАЕС підготували для демонстрації засоби індивідуального захисту 3М: навушники, респіратори, системи з подачею повітря, маски зварювальника, окуляри тощо.
 
 
null

Такі заходи дозволяють працівникам ХАЕС не лише дізнаватися про передові розробки у галузі охорони праці, але й особисто протестувати зразки ЗІЗ. У співпраці виробників, служби охорони праці та підрозділів ХАЕС здійснюється оцінки ризиків та підбір оптимального захисту для виконання того чи іншого виробничого процесу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews