Дії росії на нашій землі – це геноцид, ми й далі будемо добиватися справедливого покарання для кривавого режиму – Батьківщина

23.05.2023 13:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Те, що Парламентська асамблея НАТО визнала злочини росії проти України геноцидом, означає, що весь цивілізований світ підтримує нас у боротьбі проти агресора. Допомога, надання зброї, засудження дій агресора – це вагомі кроки на шляху до нашої перемоги та справедливого покарання окупанта, який нахабно вдерся на нашу землю, руйнує наші міста, забирає людські життя та нищить долі.

Про це в коментарі завив заступник Голови партії «Батьківщина», Голова Комітету з питань молоді і спорту Андрій Кожем’якін, який у складі делегації Верховної Ради бере участь у весняній сесії ПА НАТО в Люксембурзі.

«Сьогодні весь світ бачить той жах, який росія чинить в Україні. Хай би якими не були ілюзії окупантів, справедливе покарання їх наздожене. І ми зі свого боку на всіх рівнях робимо і будемо й надалі робити все можливе, аби якнайшвидше цього досягти. Ми вже бачимо вагомі результати в тому числі і дипломатичної роботи. Те, що Парламентська асамблея НАТО одностайно визнала злочини росії проти України геноцидом, а терористичний режим у РФ – рашизмом є дуже гучним сигналом про те, що зло неодмінно буде покаране. Справедливо покаране, за всіма нормами, за кожне відібране життя, за кожен спаплюжений сантиметр нашої землі», – наголосив Андрій Кожем’якін.

Нагадаємо, що ПА НАТО одностайно визнала злочини росії проти України геноцидом, а терористичний режим в рф – рашизмом.

Крім того, ПА НАТО закликала уряди своїх країн відкрито оголосити на саміті у Вільнюсі про те, що Україна стане членом Альянсу і погодити наступні конкретні кроки для вступу України до НАТО.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews