Рівненська міська дитяча лікарня отримала нового керівника: хто ним став

25.05.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
З 17 травня 2023 року директором КНП "Міська дитяча лікарня" РМР є Володимир Приступа, який з 2021 року працював заступником директора цього закладу.
 
«Від недавна очолюю Міську дитячу лікарню Рівного. Це єдина міська дитяча лікарня Рівного, що поєднує у собі, як первинний рівень надання медичної допомоги, так і спеціалізований. Окрім того, в закладі забезпечується широкий спектр реабілітаційних послуг маленьким пацієнтам. Розумію усю відповідальність, яка на мене покладена, у розвитку та створенні лікарні, як конкурентноздатного закладу охорони здоровʼя. Вдячний усім, хто довірив, довірився та дає конструктивні поради та критику. Окреме дякую колективу закладу, з боку якого відчуваю чималу підтримку!» – зазначає Володимир Приступа.
 
Володимир Приступа з 2007 року розпочав лікарську справу в колишній Поліклініці #2 Рівного. З 2013 здійснює діяльність за спеціальністю «Організація і управління охороною здоровʼя». У 2019-2021 роках працював на посаді заступника начальника управління охорони здоровʼя виконавчого комітету Рівненської міської ради. Окрім того, у трудовому стажі нинішнього директора Міської дитячої лікарні Рівного зазначені посади і начальника інформаційно-аналітичного центру, і начальника лікарні з поліклінікою, інше.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews