Студенти зустрілися з керівництвом та ознайомилися з виробничими процесами на Хмельницькій АЕС

25.05.2023 15:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

24 травня цього року у навчально-тренувальному центрі ХАЕС для студентів - практикантів організували зустріч з керівництвом ХАЕС, представниками НТЦ та основних підрозділів.

Виробничу практику на Хмельницькій АЕС проходять студенти різних спеціальностей. Серед практикантів, які взяли участь у заході - студенти профільних вишів та коледжів, учні Нетішинського технічного ліцею.

null

Заступник генерального директора ВП ХАЕС з персоналу Володимир Гудзь розповів про порядок працевлаштування на Хмельницькій АЕС та перспективи кар’єрного розвитку.

Після зустрічі студенти побували на екскурсії у навчально-тренувальному центрі (НТЦ). Саме в цей час відбувалося тренування оперативного персоналу на повномасштабному тренажері блочного щита управління. Відвідувачі НТЦ мали нагоду спостерігати, як впевнено відпрацьовують свої дії атомники.

Керівник навчально-тренувального центру Андрій Сторощук розповів про важливість професій енергетичного напряму, в чому довелося переконатися кожному з присутніх на особистому досвіді під час воєнного стану.

null

Для практикантів провели екскурсію до пам’ятного знака, встановленого з нагоди початку будівництва нових енергоблоків ХАЕС,  та  до водойми-охолоджувача.

Такі заходи для студентів, які обирають Хмельницьку АЕС місцем проходження виробничої практики, сприяють підвищенню обізнаності молоді про роботу підприємства та поглиблюють знання, необхідні для наступного розвитку та зваженого вибору місця майбутнього працевлаштування.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews