Роман Іванісов: Вночі «миролюбний» сусід «привітав» киян з міжнародним Днем захисту дітей

01.06.2023 11:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат України від Рівненщини Роман Іванісов відреагував на дії рашистів у Міжнародний день захисту дітей:
 
"Сьогодні вночі «миролюбний» сусід «привітав» киян з міжнародним Днем захисту дітей: троє людей, серед них дитина 11 років, загинули внаслідок падіння уламків ракети. Ще одна дитина лишилася сиротою, бо загинула мама. 10 балістичних ракет цієї ночі випустила орда для вбивства наших дітей. Не можу навіть уявити, які насправді могли бути наслідки, якби всі ці ракети досягли своїх цілей.
null
Швидше перерахуєш, скільки днів за останній місяць наші діти спали у власних зручних ліжках, бо більшу частину часу вони проводять у підвалах, укриттях, метро. А там, де проходить лінія фронту, діти навіть вже забули, що таке ліжко…
null
Жахливі випробування випали на долю наших дітей. Сьогодні, 1 червня, про підтримку і захист українських дітей мають говорити на всіх міжнародних майданчиках. Про жорстокі вбивства: за час повномасштабного вторгнення окупанти вбили понад пів тисячі українських дітей, і це - тільки офіційна статистика. Про те, що справжня мета російських катів - знищення України і нації як такої, і ніяк не «звільнення».
Але цього не буде ніколи! Ми ніколи не пробачимо і помстимося за кожну сльозу і кожну безсонну ніч наших дітей. Бо діти - то святе! Віримо у ЗСУ, які захищають кожне дитяче життя!".
 
На фото: київські діти ховаються у метро під час обстрілу 29.05.2023.
Автор:@dobronosov

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews