Рівненський ЦНАП отримав статус Дія. Центр: що це означає (ВІДЕО)

07.06.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

популярне


 

Відтепер статус «Дія. Центр» має Рівненський міський ЦНАП. Він став вже четвертим в області. Раніше такі центри були відкриті в Гощі, Бокіймі та Корці.

Сьогодні відбулося офіційне відкриття. 

«В області продовжують модернізувати ЦНАПи, аби стати частиною мережі Дія. Центрів. Такий статус надається лише тим, хто відповідає 12-м критеріям якості. Створення у громадах Дія Центру – це показник правильного вектора на шлях розвитку та цифровізації регіону», - зауважила заступниця голови Рівненської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Іванна Смачило. 

Так, для того, аби стати таким Центром, необхідно підтвердити кожен із цих сервісів: зручний, швидкий, сучасний, безбар’єрний, простий, людяний, надійний, досконалий, доступний, прозорий, привітний та дієвий.

Також Іванна Смачило додала, що в Рівненському ЦНАПі впродовж останнього місяця було відновлено роботу відділу послуг сервісного центру МВС, а також у міському пологовому будинку впроваджено сервіс «Мобільний адміністратор ЦНАП».

«Послуги ЦНАПу мають бути швидкими, простими та зручними. А найголовніше – це найширший спектр найпотрібніших адмінпослуг. Нині вже працюємо над єдиною локацією є-Ветеран, куди захисник або захисниця може звернутися винятково за тими послугами, які стосуються саме їх», - підсумувала заступниця голови Рівненської ОДА.

Сюжет телеканалу СФЕРА-ТВ

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews