Тепер жінкам з інвалідністю буде простіше скористатися послугами Рівненського перинатального

07.06.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

популярне


 

У Рівненському обласному перинатальному центрі відкрили безбар’єрний гінекологічний кабінет. Він облаштований за всіма правилами доступності.

 «Кабінет оснащений сучасним інклюзивним медобладнанням, з урахуванням потреб жінок з інвалідністю та забезпечений усім необхідним обладнанням та розхідними матеріалами. Він є доступними для жінок з вразливих груп, а також для літніх жінок та осіб, які постраждали від насильства», - сказав перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

Нагадаємо, що такі кабінети знаходяться у містах Рівне, Дубно та Сарни. Вони обладнані Міжнародним Благодійним Фондом «Український Жіночий Фонд» за підтримки Фонду ООН у галузі народонаселення / UNFPA та Міністерства закордонних справ Данії.

«Загалом на Рівненщині відкрито три гінекологічні кабінети безбар’єрного доступу. Медичну і психологічну допомогу тут можна отримати цілодобово, конфіденційно та безплатно», - підсумувала заступниця голови Рівненської ОДА Людмила Шатковська.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews