Ще один клас безпеки з'явився на Рівненщині: цього разу в Зорі

07.06.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У відкритті взяли участь перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін, рятувальники ГУ ДСНС Рівненщини, освітяни.

Клас безпеки поділений на тематичні зони. Усі локації інтерактивні, забезпечені інформаційними матеріалами, муляжами та інвентарем.

Це, зокрема, осередки пожежної безпеки, домедичної допомоги, безпеки життєдіяльності, мінної безпеки та правил поведінки під час воєнного стану. Окремо створено ігрову зону та місце психологічного розвантаження.

Заступник начальника головного управління ДСНС України у Рівненській області Олександр Мохрик зауважив, що знайомство дітей з небезпечними ситуаціями у безпечному середовищі допоможе їм краще осягнути рівень загрози та добре запам’ятати, як слід діяти в екстремальних умовах. Діти мають вміти дбати не лише про здоров’язбережувальні функції, а й вміти турбуватися про емоційний стан.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews