На Хмельницькій АЕС відбулося засідання пожежно-технічної комісії

07.06.2023 18:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

популярне


Чергове засідання пожежно-технічної комісії (ПТК) відбулося на Хмельницькій АЕС. Засідання ПТК проводяться щокварталу для того, щоб окреслити нагальні питання забезпечення протипожежного захисту.

Членами комісії здійснюються перевірки протипожежного стану виробничих будівель, споруд, складів і лабораторій згідно з річним графіком, а виявлені зауваження фіксуються в актах комплексних перевірок підрозділів та «Днів безпеки».

Під час засідання 6 червня ц. р. члени ПТК обговорили питання порядку денного. Зокрема, розглядались питання щодо поліпшення експлуатації зовнішнього протипожежного водопроводу, протипожежні заходи, запропоновані до виконання у період планово-попереджувального ремонту тощо. Керівник служби відомчого нагляду і пожежної безпеки Сергій Сахнюк розповів про результати відрядження на АЕС Вандельоз (Іспанія) та зупинився на позитивній практиці, яку згодом буде впроваджено у ВП ХАЕС за напрямом пожежної безпеки в рамках співпраці з Паризьким центром ВАО АЕС.

За результатами засідання, на підставі затвердженого протоколу, виконавці розробляють та впроваджують заходи, технічні завдання тощо для підтримання належного протипожежного режиму, попередження пожеж та загорянь у ВП ХАЕС.

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews