Рівненщина втратила ще одного захисника: сьогодні Героя проведуть в останню путь

08.06.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Вже 25 лютого 2022 року йому зателефонували з військової частини. Він відразу почав збирати речі й готуватися до виїзду. Не думав ні секунди, не те що хвилини. Сергій хотів, щоб сім’я та близькі були цілі і в спокої, тож поїхав нас захищати, - розповідає дружина Героя Людмила.

Врівноважений, спокійний, люблячий Сергій намагався максимально вберегти рідних від страшних подій війни. 

- У травні Сергій отримав вогнепальне поранення, проходив реабілітацію. Проте навіть не думав про демобілізацію. Після одужання відразу повернувся у свою військову частину, до своїх побратимів, - продовжує Людмила.

Саме родина, спокій близьких людей був для нього на першому місці. Він дуже пишався своєю 16-річною донечкою.

- Сергій любив життя, умів радіти кожній дрібниці. Він любив усіх, піклувався про всіх, завжди намагався зробити так, аби усім було добре. Сергій ні про кого слова поганого не говорив, не сприймав, коли когось обговорювали при ньому, тому не дозоляв такого робити. Він був дуже скромним та стриманим, але з величезним люблячим серцем, - каже дружина Героя.

На жаль, 2 червня 2023 року внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі села Масютівка Харківської області 42-річний бойовий медик розвідувального батальйону, старший солдат Сергій Дорошенко загинув.

Прощання із Героєм відбудеться сьогодні, 8 червня, об 11.00 на площі перед Покровським собором. Поховають у селі Олександрія, де народився і зростав.

Пресслужба Рівнеради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews