У Рівному презентували виставку «Гроза і ніжність»

09.06.2023 15:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Восьмого червня у мистецькій галереї «Євро-арт» відкрили виставку картин «Гроза і ніжність». Учасники – учні арт-студії Анатолія Іваненка.

null
 
 
 
 
 

 

null
 

Виставку готували тривалий час – вже самостійні професійні художники та художниці організовують особисті експозиції, але цього разу поєдналися у єдиному мистецькому просторі. Серед учасників - митців: Наталія Демедюк, Валентина Шустова, Людмила Мазур, Наталія Марчук, Ольга Дробот, Анастасія Мельник, Світлана Федас, Галина Вокальчук, Тетяна Мельник, Наталія Грицай-Волосянчук, Лариса Польохіна, Роман Пелех, Ірина Тищук та інші.

null
 

 

null
 

«Це не просто колектив однодумців, а уже своєрідна творча родина та така собі арт-тусовка. У цьому, певно, й секрет, що посеред робіт аж 15 митців панує атмосфера тепла і затишку», - розповіли учасники.

null
 
 
null
 

 

«Приємно репрезентувати власні картини сьогодні в цій локації. Ми всі – учні та учениці майстра Анатолія Іваненка – гарно працюємо разом, але доволі різні. Тому на наших полотнах – все різнобарв'я навколишнього світу», - поділилась інсайтом Наталія Демедюк, художниця, яка одночасно презентує власні картини у Рівненській обласній науковій бібліотеці.

null
 

Ця виставка - не перша їхня спільна виставка, вона уже сьома за ліком.

«Треба сказати, що для цих талановитих авторів заняття з Анатолієм Іваненком - не просто навчальний процес, а своєрідна філософія життя. Адже саме тут аматори-художники навчаються бачити світ скрізь призму живопису. Це уже не просто колектив однодумців, а своєрідна творча родина та така собі арт-тусовка, до якої приєднуються і нові члени. Тут немає жодних обмежень – ні вікових, ні професійних: з однаковим ентузіазмом «місять» фарби і пенсіонери, і бухгалтери, і журналісти, і продавчині, і лікарі... Усіх об’єднує прагнення творити та вчитися нових премудростей живопису.

Усі представлені рівненські художники з потужною мистецькою силою навіюють нам відчуття душевної рівноваги. Мимоволі внутрішньо відчуваєш, що ніжність таки здолає грозу», - розповіла арт-менеджерка галереї «Євро-арт» Юлія Савуляк.

null
 

 

null

 

null
 

 

null
 

 

null

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

 

null
 

Виставка «Гроза і ніжність» у «Євро-Арті» триватиме до 2 липня 2023 року. Деякі картини можна придбати для власних колекцій чи у подарунок.

Автор: Юлія Семенова


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews