В Острозі відкрили виставку крапкових картин (ФОТО)

12.06.2023 13:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

8 червня, у Музей книги та друкарства міста Острог відкрилася виставка крапкових картин рівненської крапкарки та бібліотекарки Рівненської обласної бібліотеки для молоді Олени Сєргєєвої, в рамках обласного бібліокаравану «Читаюча громада». Назва виставки «Україна - сад нашої душі», на якій представлено більше 30 робіт, триватиме все літо.

Директорка музею, пані Світлана Позіховська, щиро поділилася своїм захопленням від побачених нових робіт художниці. Адже вона давно очікувала на таку подію у культурному житті острожан.

На виставці також представлені видання місцевих рівненських та острозьких авторів, ілюстрації до яких пані Олені вдалося зробити у свій час.

Як зазначила сама авторка виставки, Олена Сєргєєва, саме у воєнний час необхідно популяризувати наше мистецтво. Адже це самоідентифікує нас, стверджує нас як націю. І саме за це ми всі зараз в Україні і воюємо.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews