Начальник Рівненської ОВА підписав Меморандум, який посилить підтримку військових

15.06.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Учора був підписаний Меморандум про співпрацю між Рівненською ОДА та Українською фундацією «Мрія». Її представляла виконавча директорка Тетяна Комлик, також відома як блогерка Татуся Бо.

БО «Українська фундація «Мрія» заснована для підтримки родин полонених і загиблих військових, а також цивільних бранців.

«Така співпраця дасть можливість реалізувати спільні проєкти для забезпечення дітей захисників якісною освітою та можливостями для всебічного розвитку. Важливо відволікти діток від страхів війни, залучивши в освітні процеси - гуртки, навчання, тренінги, табори тощо. Ми маємо думати про наступне покоління», - сказав очільник Рівненщини.

Окремо порушили тему літнього відпочинку для реабілітації маленьких українців та питання роботи з родинами загиблих, ветеранами. Не оминули також питання адаптації і подальшого працевлаштування ветеранів через профтехнавчання.

«Зайняті руки ніколи не опустяться! Під час війни ми не маємо втратити тил. Тож Рівненська ОДА підтримує соціальні ініціативи та проєкти, спрямовані на зміцнення суспільства», - резюмував Віталій Коваль.

Пресслужба Рівненсько ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews