Майже 200 тонн: стільки гуманітарки зібрали жителі Рівненщини для херсонців

20.06.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

З часу підриву Каховської ГЕС з Рівненщини відправили 20 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою. Про це повідомив начальник ОВА Віталій Коваль.

«Рівненщина продовжує підтримувати Херсонщину. Наші енергетики повертають живлення, будівельні бригади відновлюють споруди. Рівненська ОВА щоденно комунікує з Херсонським обласним штабом подолання наслідків підтоплення. За 10 днів ми зібрали біля 200 тонн гуманітарної допомоги», - розповів Віталій Коваль. 

Це і питна вода, і пальне, і фільтри для очистки води. А також теплові гармати, човни, гідрокостюми, електрогенератори, електронасоси, мотопомпи для відкачування води, бензопили, продукти, гігієну, одяг та корми для тварин. 

Рівненська ОВА залучає для цього районні військові адміністрації, органи місцевого самоврядування, благодійні і релігійні організації. Разом ми подолаємо все.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews