Зеленський: На Півдні є наш рух уперед

22.06.2023 11:09   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

ЗСУ ведуть жорсткі бої із російськими агресорами на різних напрямках фронту. В Лондоні розпочала роботу Конференція щодо відновлення України. Євросоюз затверджує новий пакет санкцій проти Росії.

Про це сказав Президент у своєму зверненні до української нації.

«Фронт. Жорсткі бої. Південь – знищуємо ворога. Донеччина – знищуємо ворога. Купʼянський напрямок – хоч би що там планували російські терористи, знищимо ворога.
На Півдні є наш рух уперед. Дякую, воїни! На Сході – тримаємо оборону», – зазначив Володимир Зеленський.

Президент розповів про перші результати спеціальної Конференції щодо відновлення України.

«Сенс цієї Конференції в Лондоні не просто в тому, щоб згенерувати зусилля держав – наших партнерів, а в тому, щоб нашу трансформацію підтримав і міжнародний бізнес. Зараз у Британії працює українська делегація – уряд, Офіс, Верховна Рада, громадський сектор. Кожен аспект українського відновлення й подальшого розвитку нашої держави буде представлений саме тим діячам світового бізнесу, чия увага безпосередньо потрібна нам: нашим індустріям, містам, громадам, країні загалом», – сказав Зеленський.

Він наголосив, що завдання України полягає в тому, щоб моральне лідерство українського народу трансформувати в економічне лідерство України.

Володимир Зеленський також повідомив про затвердження нового пакету санкцій Євросоюзу проти Росії.

«Цей пакет додатково обмежить прибутки Росії, що вона їх досі отримувала у Європі, а також перекриє частину шляхів обходу раніше запроваджених санкцій. Це зараз одне з пріоритетних завдань. Усі наші партнери повністю поінформовані про те, наскільки критично перекрити всі шляхи обходу санкцій. Держава-терорист досі має доступ до різних продуктів і компонентів, технологічних і фінансових схем, які створені тими у світі, хто все ж цінує свободу та міжнародне право», – зазначив Президент.

Він висловив тверде переконання, що «росія має бути в повній ізоляції, поки головні експортні продукти Росії – це зло та смерть».

Володимир Зеленський підкреслив: «Працювати в Україні, працювати з Україною – це вірити в Україну і в українців. Світ із нами попри все, що намагається робити держава-зло проти нас. 483-й день повномасштабної війни. Саме на нашій державі сфокусовані глобальні надії. І наші люди виправдають ці надії. Свобода переможе. Україна переможе».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews