Спортсменка з міста-супутника Хмельницької АЕС – переможниця другого дивізіону Європейських ігор

22.06.2023 14:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Нетішинка Вікторія Ткачук - переможниця другого дивізіону Європейських ігор-2023 у бігові на 400 м із бар'єрами.

За повідомленням «Суспільне.Спорт», чинна віце-чемпіонка Європи Вікторія Ткачук виступила у межах командних змагань з легкої атлетики на Європейських іграх-2023, що тривають у польському Кракові. Спортсменка представляла Україну в бігові на 400 метрів із бар'єрами.

null

Європейські ігри-2023 цього року мають також статус командного чемпіонату Європи з легкої атлетики, на якому збірна України змагається у другому дивізіоні. В особистій першості медалі будуть розіграні за підсумком виступів у всіх трьох дивізіонах.

null

На Європейських іграх Вікторія Ткачук стартувала в забігу A, де посіла перше місце зі значним відривом від суперниць, подолавши дистанцію за 55,87 с. Українка перемогла й за підсумком обох забігів другого дивізіону та принесла команді 16 очок у боротьбі за вихід до першого дивізіону командного Євро. Туди піднімуться три найкращі команди дивізіону 2. На момент виступу Вікторії Україна посідала друге місце.

24 червня у цій дисципліні відбудуться змагання бігунок у першому дивізіоні, де очікуємо на виступ вихованки КДЮСШ ППО ХАЕС Вікторії Ткачук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews