Начальник Рівненської ОВА зібрав керівників районів та громад, щоб обговорити, як ще можна допомогти Херсонщині

23.06.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

популярне


 

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль зібрав на нараду керівників районів і громад, аби скоординувати подальші дії щодо допомоги Херсонщині.

Очільник області доручив скласти графік поїздок на Херсонщину, також буде доведено перелік необхідних спеціалістів та їх кількість для залучення допомоги.

«Після деокупації громади Херсонської області ще не набули спроможності. Тисячі людей лишаються у скрутному становищі після підриву Каховської ГЕС. Там немає необхідної кількості чоловіків та комунальних працівників. Без допомоги їм не оговтатися, наша задача – вчасно підтримати. Визначимо чергування кожної бригади добровольців – вахтовим методом по 14 днів», - зазначив Віталій Коваль.

Нагадаємо, з Рівненщини вже відправили в постраждалий регіон понад 20 вантажних автомобілів з гуманітарною допомогою. Наші енергетики повертають там живлення, будівельні бригади відновлюють споруди.

Рівненська ОВА щоденно комунікує з Херсонським обласним штабом подолання наслідків підтоплення.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews