У Рівному урочисто підняли Державний прапор України та прапор Національного олімпійського комітету України

23.06.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
У Рівному урочисто підняли Державний прапор України та прапор Національного олімпійського комітету України з нагоди відкриття ІІІ Європейських спортивних ігор.
 
На святі були присутні голова відділення НОК України Микола Петренчук, начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської міської ради Віталій Андрощук, заступник начальника управління у справах молоді та спорту РОДА Володимир Воробей, Заступник директора ДЮСШ #4 РМР Ірина Вакульчук, ЗТУ з кульової стрільби Сергій Бондар, учасник літніх ХХVII Олімпійських ігор Леонід Камолчук, учасник XVII зимових Олімпійських ігор, бобслеїст Андрій Пєтухов та МСУМК з кульової стрільби, учасник ІІ Європейських ігор Оксана Ковальчук.
 
Право підняти прапор України та прапору НОК надано МСУМК з дзюдо, срібному призеру І Європейських ігор Олександру Помінову та МСУ з кульової стрільби, бронзовому призеру ІІІ літніх Юнацьких ігор - Дмитру Гонті.
 
Управління у справах молоді та спорту Рівненської міської ради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews