На Херсонщину вирушили чергові бригади рівненських добровольців: відновлюватимуть житло

29.06.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Волонтери-будівельники допомагатимуть відновлювати житло та критичну інфраструктуру у Херсонській області.

У населених пунктах Кочубеївської громади, яка тривалий час була під окупацією, багато житлових будинків та об‘єктів соціальної сфери потребують відбудови.

Допомагати вирушили бригади добровольців. Зокрема: 9 людей з Висоцької ТГ, 3 – з Рокитнівської ТГ та 9 – з Старосільської ТГ. Волонтери працюють вахтовим методом – по два тижні.

«18 добровольців, які раніше допомагали ліквідовувати наслідки підтоплень у Білозерській громаді Херсонської області, вже повернулися додому. Щиро дякую жителям Сарненщини за те, що не лишаються осторонь біди та роблять все можливе, щоб показати, що взаємопідтримка та єдність - це те, що приведе нас до перемоги та дозволить відновити нормальне життя», - зазначив начальник Сарненської райдержадміністрації Олександр Кохан.

Він нагадав, що небайдужі жителі Сарненщини, які також бажають допомогти у відновленні житлових будинків на Херсонщині, можуть звертатися до органів місцевого самоврядування за місцем проживання.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews