Президент України провів на Рівненщині Ставку: за її результатами Віталій Коваль зібрав нараду

04.07.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Нещодавно Рівненщину відвідав Президент України Володимир Зеленський, який провів виїзну Ставку. Глава держави разом із військовими, розвідниками на місці оцінили можливі дії ворога зі сторони білоруського кордону.

За результатами Ставки начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль провів нараду із керівниками районів та громад. Йшлося про захист та подальше укріплення лінії кордону, зведення фортифікаційних споруд, проведення  ревізії існуючих об’єктів, посилення матеріально-технічної бази військових.

«Координуємо подальші дії щодо укріплення лінії кордону. Продовжуємо посилювати оборонні рубежі. З кожним днем стаємо ще міцнішими. І так – до Перемоги», - звернувся Віталій Коваль.

Окремо йшлося про надання допомоги Херсонщині. На сьогодні Рівненщина відправила понад 600 тонн допомоги громадам, які постраждали від підриву Каховської ГЕС. Начальник ОВА подякував усім причетним громадам, які максимально включилися та підтримали південний регіон.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews