Хмельницька АЕС активно співпрацює з українськими вишами

04.07.2023 09:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Хмельницька АЕС продовжує співпрацю з українськими вишами, які готують потенційних працівників для атомної галузі.

Минулого тижня відбулася чергова онлайн-зустріч з викладачами та студентами Національного Університету Водного Господарства та Природокористування (НУВГП), який знаходиться у місті Рівне, за 60 кілометрів від ХАЕС. 

Саме така невелика відстань між партнерами є однією з переваг для практики студентів на базі ВП ХАЕС та майбутнього працевлаштування  випускників вишу на енергопідприємстві.

Крім того, минулого тижня відбувся захист бакалаврських робіт студентів НУВГП спеціальностей «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та «Автоматизація та комп’ютерно інтегровані технології». Особливістю цьогорічного захисту стала участь представників ХАЕС у роботі комісій.

Сергій Рудий з електроцеху та Олександр Гульчук з цеху теплової автоматики та вимірювань поділилися професійним досвідом у процесі оцінки бакалаврських робіт. Під час обговорення студенти мали можливість отримати зворотній зв’язок та почути експертну думку представника промислового підприємства.

Оцінка, отримана від комісії, має велике значення для бакалаврів, оскільки вона може стати важливим фактором при подальшому працевлаштуванні. Студенти, які виявили високий рівень знань, мають можливість реалізувати свій потенціал, розпочавши кар’єру на одному з найбільших енергетичних підприємств регіону – Хмельницькій АЕС.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews