У Рівненському пологовому з'явиться новий структурний підрозділ: чим він буде корисним

04.07.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
З 3 липня 2023 року в КНП «Пологовий будинок» РМР відкривається новий структурний підрозділ – відділення фізичної та реабілітаційної медицини.
 
Якщо головна мета медицини це зберегти життя, то головна мета реабілітації це надати сенс життю, наповнити його фарбами.
 
В рамках роботи нового відділення ми запускаємо оновлений формат «Школи батьківства» для підготовки до пологів, материнства, батьківства. На теоретичних та практичних заняттях Ви зможете отримати корисні знання, навчитись різним технікам дихання в пологах, пропрацювати власні страхи перед пологами, перед своєю майбутньої ролі МАМИ, прокачати навички догляду за новонародженою дитиною. Плануємо проводити заняття з арттерапії, з лікувальної фізкультури з дихальними вправами, з подружніми парами для підготовки до партнерських пологів.
 
З Вами буде працювати команда, яку очолюватиме Людмила Іващук, лікар акушер-гінеколог, магістр психології, перинатальний психолог.
 
Пресслужба Рівнеради

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews