Приватизація ДП «Рівнеторф»: як закінчився аукціон

06.07.2023 07:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль повідомив про результати аукціону з приватизації єдиного майнового комплексу ДП «Рівнеторф». За об’єкт боролося 12 учасників.

«Упродовж торгів стартова ціна зросла у майже 4,3 рази. У підсумку переможною стала сума понад 205 млн грн, а стартова була 47,1 млн. Це суттєві надходження до бюджету воюючої країни. ДП «Рівнеторф» видобуває торф’яні напівбрикети та неагломерований паливний торф. Сьогодні тут працюють 175 людей. За умовами аукціону, усі борги по зарплатах мають бути виплачені переможцем торгів», - розповів Віталій Коваль.

Очільник області закликав бізнес брати участь в таких аукціонах та інвестувати в економіку. Адже коли на занедбане підприємство приходить новий власник, або вкладає кошти в оновлення об’єктів - це сприяє створенню нових робочих місць, росту зібраних податків та зростанню економіки.

Нагадаємо, в інвестиційному меню Рівненщини є об’єкти на будь-який смак – від окремих занедбаних будівель до територій великих заводів. Запрошую підприємців долучатися до аукціонів, адже приватизація держмайна сьогодні є важливим кроком у відновленні економіки України.

Більше пропозицій можна знайти на сайті Фонду держмайна https://privatization.gov.ua

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews