У Рівнеоблводоканалу з'явився новий насос завдяки благодійникам

10.07.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Благодійна організація «Благодійний фонд «Подільська громада» в рамках допомоги критичній інфраструктурі, завдяки сприянню голови Рівненської обласної ради Андрій Карауш, передав у власність РОВКП ВКГ «Рівнеоблводоканал» сучасний насос Grundfos.

Цей насос буде встановлений на одній з найбільших насосних станцій підприємства, що дозволить значно покращити якість наданих послуг.

Довідково: Благодійна організація «Благодійний фонд «Подільська громада» вже надала допомогу комунальним підприємствам 18 міст України (водоканали, теплогенеруючі компанії), критична інфраструктура яких постраждала від російської агресії чи переживає підвищене навантаження через збільшення кількості тимчасово переміщених осіб.

Надане обладнання підприємствам в рамках допомоги: 671 насос Grundfos, шафи керування на загальну суму більше 500 тис. євро. Також в загальному переліку є потужні насоси з двигунами до 350 кВт.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews