Найстарший рівнянин відсвяткував 104-й День народження (ВІДЕО)

11.07.2023 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
Днями вітання з ювілеєм приймав найстарший житель громади 104-річний рівнянин, учасник бойових дій ІІ Світової війни на Далекому Сході, людина з багатим життєвим досвідом Федір Вікторович Урженко.
 
Федір Вікторович закінчив війну у званні капітана, зараз полковник. Ветеран Збройних сил. Нагороджений 4 орденами та 24 медалями. Він був очевидцем багатьох історичних подій в нашій державі, його бойовий шлях є прикладом для молодого покоління.
 
У Рівному ветеран Збройних сил проживає з 1963 року. Тут він читав лекції і проводив семінари в товаристві «Знання», працював економістом.
 
У Федора Вікторовича – дружня та турботлива родина.
 
За доброю традицією привітали іменинника квітами, вручили продуктовий пакет та подарунок від Рівненської міської організації товариства Червоного Хреста України, заступник директора Департаменту соціальної політики Рівненської міської ради - начальник управління соціальних гарантій та розвитку соціальної сфери Олена Петрик та голова громадської організації ветеранів міста Рівного Іван Боровик, а за рахунок коштів Комплексної міської соціальної програми «Турбота» імениннику на його пенсійний рахунок перераховано грошова допомога.
 
Незважаючи на свої роки, іменинник надихає своєю життєвою силою, жартує та читає книги. Пан Федір до дрібниць пам’ятає сотні українських пісень і живих історій.
 
Федір Урженко у свій день народження поділився, що його мрія залишається незмінною - це Перемога України та її процвітання!
 
Пресслужба Рівненської міської ради
 
 
Сюжет про ювіляра телеканалу СФЕРА-ТВ

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews