На Хмельницькій АЕС перевірять дотримання норм охорони праці та пожежної безпеки

11.07.2023 09:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

На Хмельницькій АЕС розпочала роботу комісія ДП «НАЕК «Енергоатом» з перевірки стану охорони праці та пожежної безпеки. До складу комісії увійшли представники Дирекції та усіх АЕС України.

Голова комісії Олександр Григоренко під час наради окреслив мету перевірки та принципи роботи інспекторів.

Через зовнішні чинники тривалий час не було можливості проводити подібні заходи у звичному режимі. Звіти з охорони праці та пожежної безпеки є свідченням того, що Хмельницька АЕС впроваджує нові підходи та розвивається. З огляду на перспективу будівництва нових енергоблоків на майданчику Хмельницької АЕС, зростає відповідальність щодо дотримання норм охорони праці та пожежної безпеки.

Генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра зазначив, що Хмельницька АЕС налаштована на конструктивну співпрацю, щоб досягнути цілей перевірки. Члени комісії в супроводі фахівців Хмельницької АЕС працюватимуть протягом тижня: вивчатимуть документацію, здійснюватимуть обходи приміщень, спілкуватимуться з представниками підрозділів. У планах комісії визначити передовий досвід у роботі ХАЕС, який може бути впроваджений в інших відокремлених підрозділах компанії, а також надати рекомендації у тих галузях, де буде виявлена така потреба.

Наприкінці тижня результати перевірки будуть представлені у підсумковому акті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews