Підопічні інтернату на Рівненщині розпочали змагання на спартакіаді

14.07.2023 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

У Здолбунівському геріатричному пансіонаті відбувся перший етап спартакіади у підвідомчих установах департаменту соціальної політики Рівненської ОДА «Рух заради здоров’я».

Це – ще й підготовка до фіналу змагань, котрі традиційно відбуваються наприкінці літа, де вже визначатиметься найсильніша команда області.

Фахівці комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та Відділення НОК України в Рівненській області у програму змагань включають естафети з використанням спортивного інвентарю різних видів спорту. Тут і баскетбол, і футбол, і волейбол, і флорбол та цікаві рухові активності.

Організатори розповідають, що команди підопічних вмотивовані, адже естафети не викликають труднощів під час їхнього виконання, і навіть дозволяють активно та цікаво провести час. Оскільки такий захід вже набув статус щорічного, місцеві команди заздалегідь готуються до нього. Нині це вже 12-та за рахунком спартакіада. Після участі у спортивних конкурсах усі підопічні отримали подарунки від адміністрації закладу та продовжать тренуватися щоб добре підготуватися до фіналу. Наступні змагання відбудуться у м. Дубно.

Пресслужба Рівненської ОВА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews