В енергоремонтному підрозділі Хмельницької АЕС відбувся конкурс професійної майстерності

14.07.2023 09:44   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

популярне


Цього року серед професій, що беруть участь у галузевому конкурсі - електрозварник ручного зварювання.

Захід проводиться серед молодих працівників Компанії, щоб стимулювати представників обраних посад удосконалювати свою професійну майстерність, підтримувати високий рівень вмінь та знань нормативної документації тощо. Крім того, участь у конкурсі – це можливість проявити себе, розкрити свій потенціал для кар’єрного росту.

null
Фото ВП ХАЕС

У конкурсі взяли участь дев’ять працівників енерго-ремонтного підрозділу (ЕРП) ВП ХАЕС віком до 35 років. Електрозварники виконували завдання теоретичного та практичного етапів. Члени комісії оцінювали правильність і повноту наданих відповідей, а при проходженні практики звертали увагу на різні аспекти. Зокрема, учасники могли здобути бали при правильному прийманні зміни й підготовці робочого місця. Важливою була послідовність та правильність виконання операцій з дотриманням вимог охорони праці, а також часу, витраченого учасником на проходження практичного етапу.

Переможцем конкурсу став Олег Коновалюк, другий результат у Богдана Лисака. У трійці лідерів також Максим Головко.

Призери отримають заохочення для подальшого розвитку, а переможець невдовзі представлятиме Хмельницьку АЕС на конкурсі професійної майстерності, який відбудеться на Рівненській АЕС.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews