Юні рівненські спідвеїсти активно готуються до змагань, які відбудуться за кордоном (ВІДЕО)

17.07.2023 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У рамках підготовки до Кубку Європи та чемпіонату світу у класі мотоциклів 125 см.куб., як й відбудеться 22-23 липня в польському місті Гданськ активно готується лідер юнацької першості України Макар Левішин.

Минулого року він посів 4 місце в світовому чемпіонаті, цьогоріч сподіваємося на призову сходинку п’єдесталу.

Не менш активно тренується і вихованець комунального закладу "Рівненський міський спортивно-технічний клуб» РМР Роман Капустін, який за підсумками 2-х етапів цьогорічного чемпіонату України (лідирує як в юніорському, так і в дорослому заліках) виборов право стартів в півфіналі особистої першості Європи до 19 років у словацькому Жарновіце.

Змагання відбудуться 29 липня.

Прийшов час пересісти на більш потужну техніку і для Володимира Зламана. 2 тренування на 500 кубових мотоциклах і нові цілі та мрії.

Перші кроки в гаревому спорті під пильним оком тренера Віктора Гайдима роблять й зовсім маленькі (8-10 років) нові учні дитячо-юнацької секції спідвею при КЗ РМСТК.

Управління у справах молоді та спорту Рівненської міської ради

 

Сюжет про підготовку спідвеїстів від телеканалу СФЕРА-ТВ


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews