На Хмельницькій АЕС зібрали понад 50 000 гривень для ЗСУ

17.07.2023 15:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Понад 50 тис. грн для воїнів зібрали під час благодійних заходів «Козацька верста» й «Козацький волейбол», які проходили 15 липня цього року поблизу Голубих озер.

Більше сотні учасників взяли участь у запливі на відкритій воді «Козацька верста», подолавши 1066 м. Змагалися спортсмени в п’яти вікових категоріях, а також визначали переможців у абсолютному заліку.

null
Фото ВП ХАЕС

Серед жінок в абсолютному заліку запливу на відкритій воді перемогу святкувала Анастасія Данилюк (Нетішин). Другу сходинку посіла також нетішинка Ольга Чмерук. На третьому місці Наталія Душкевич з Хмельницького.

Також було розподілено місця і серед чоловіків, де перше та друге місця у представників міста атомників Артьома Прітули та Тимура Житовоза. Третю сходинку посів також хмельничанин Дмитро Гнатюк.

null
Фото ВП ХАЕС

У турнірі «Козацький волейбол» серед команд 2х2 взяло участь 8 команд з Нетішина, Вараша та Шепетівки. Перемогу святкувала команда «Підстаркувата молодь» (Нетішин). Другу сходинку посіла команда енергоремонтного та турбінного підрозділів ХАЕС «Товстолоби». Почесне третє місце вибороли волейболісти Вараша «Енергія поколінь».

null
Фото ВП ХАЕС

Усі зібрані кошти організатори спрямують на підтримку працівників Хмельницької АЕС, які нині захищають Батьківщину в лавах ЗСУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews