Колектив Хмельницької АЕС придбав ємності для води громадам Дніпропетровщини

18.07.2023 15:24   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Колективу ХАЕС довелося оголосити терміновий збір коштів, щоб придбати ємності для води, яких критично потребують громади Дніпропетровської області. У результаті підриву рашистами Каховської ГЕС цілі населені пункти опинилися без питної води, а місцева влада змушена звертатися за допомогою.

Сьогодні 25 ємностей на 2 м³ кожна вирушили до громад у Дніпропетровській області, а саме: до Девладівської сільської ради, Новопільської сільської ради, Софіївської селищної ради, Грушівської сільської ради, Широківської селищної ради, Апостолівської міської ради, до КП "Широківська лікарня" Широківської селищної ради. Загалом витрачено на придбання ємностей для води 245 тисяч гривень особистих коштів працівників Хмельницької АЕС. У першу чергу такі ємності необхідні для забезпечення запасом води медпунктів та людей похилого віку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews